miercuri, 17 noiembrie 2010

cartea

mi-o imaginez pe un drum aglomerat, într-o maşină gonind pe autostradă. împachetată în hârtie groasă, tipărită pe-o parte cu scrisul altor inimi. mirosind a cerneală sau a cretă, visând să se facă eşarfă la gâtul lumilor feminine. sau o văd pe rafturi, dormind în puful obsesiilor ei. am fantezisme că va fi adusă la târg în burta unui camion ca marfa de contrabandă. sau poate ar încăpea în burta unei păpuşi dintr-un film desuet.
oricum, e pentru prima oară când îmi voi vedea cartea în ziua lansării. e neverosimil şi frustrant, dar încărcat de emoţie şi încordare ca la o primă întâlnire. parc-aş fi o florinăhologramă care intră prin mine şi iese prin partea cealaltă bucuroasă, înălţând zmeie.

P.S.: Eua va fi lansată vineri, ora 15.00 la standul Editurii Paralela 45 – Târgul de Carte Gaudeamus (Pavilionul Central Romexpo).

3 comentarii:

  1. eu o sa vin s-o vad:) ganduletul bun fie cu Florina si cu Eua!

    RăspundețiȘtergere
  2. ..,poate ca Eua e chiar floarea pe care Puck a luat-o de la Cupidon, floarea care face o persoană să se îndrăgostească de prima persoană care-i iese în cale..si care va reusi sa faca pe toata lumea sa se indragosteasca din nou....nu ca intr-un vis al unei nopti de vara....ca intr-o viata in care exista totusi..si speranta....

    RăspundețiȘtergere
  3. Eşti ireală :). Dacă mi-ar fi spus cineva că o astfel de persoană poate exista aş fi zâmbit! Aş fi crezut probabil, că e un nebun asemeni mie care mai crede în frumuseţe.

    Minunat blog...

    RăspundețiȘtergere